FAQ

Regelmatig ontvangen wij vragen over de producten van Kaerel, ingrediënten, hoe te bestellen, etc. Bij deze hebben wij de meeste gestelde vragen en antwoorden op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op.


Wat betekent het dat de verzorgingsproducten van Kaerel skin care natuurlijk zijn?

Alle ingrediënten die Kaerel skin care gebruikt voor zijn producten zijn van oorsprong uit natuurlijke ingrediënten afkomstig zoals planten, bloemen en kruiden.

Wat is het verschil tussen natuurlijke en biologische verzorgingsproducten?

In de volksmond worden deze twee termen veel door elkaar gebruikt, maar er zit een verschil in. De ingrediënten die Kaerel skin care gebruikt, hebben allemaal een natuurlijke oorsprong en ook zijn enkele van deze natuurlijke ingrediënten afkomstig uit biologische landbouw. Officieel zou er alleen over biologische verzorgingsproducten gesproken kunnen worden als alle ingrediënten natuurlijk, onbewerkt en van biologische landbouw afkomstig zijn. Helaas zijn deze producten echter niet of nauwelijks leverbaar.

Zijn alle producten van Kaerel skin care veilig?

Alle producten zijn veilig. De producten worden met de grootste zorg geproduceerd, getest en gekeurd, dat alles volgens de vereiste Europese cosmetica wetgeving.

Kunnen de producten van Kaerel skin care uitslag veroorzaken?

Natuurlijke ingrediënten vormen de basis van de producten van Kaerel skin care. Indien iemand voor één van deze ingrediënten allergisch is, kan dit inderdaad tot uitslag en irritatie leiden. Let dus goed op de INCI (ingrediënten). Indien je hier vragen over hebt, neem dan gerust contact met ons op via info@kaerelskincare.com

Zijn de producten van Kaerel skin care geschikt voor veganisten?

Alle producten zijn veganistisch.

Hebben de producten van Kaerel skin care een houdbaarheidsdatum?

Nee, de producten van Kaerel skin care hebben geen houdbaarheidsdatum. Op de tube staat vermeld hoeveel maanden het product houdbaar is na opening. Houd dit goed in de gaten tijdens het gebruik van de producten.

Hoe hoog zijn de verzendkosten bij Kaerel skin care?

Zie hiervoor het hoofdstuk verzendkosten.

Hoe lang duurt het voordat de producten worden geleverd?

De levertijd van de producten in Nederland is vanaf het moment dat de betaling binnen is maximaal 5 werkdagen.
Levertijden voor andere landen kunnen worden opgevraagd. Stuur hiervoor een mail naar info@kaerelskincare.com

Indien het product toch niet gewenst is kan ik het dan retourneren?

Je hebt 14 kalender dagen de mogelijkheid om de producten te retourneren. De kosten voor retourneren zijn voor de consument. Je ontvangt je geld terug indien het product binnen deze 14 kalender dagen onbeschadigd en ongeopend retour gezonden wordt. Het adres voor retourzending is:

Petit&Jolie B.V. – Kaerel skin care
Catharijnesingel 90
3511 GR Utrecht

Is het mogelijk om Kaerel skin care producten te verkopen in mijn winkel / webshop?

Ja, dit is mogelijk. Wij verzoeken je om contact op te nemen met Kaerel skin care, via het contactformulier op de site of een e-mail te sturen naar info@kaerelskincare.com.
De producten van Kaerel skin care zijn voor retailers ook beschikbaar via Ankorstore.

Andere vragen?

Voel je vrij om contact met ons op te nemen door middel van het invullen van het contactformulier of door een e-mail te versturen naar info@kaerelskincare.com.